panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2005-09-12
Send Msg:
Posts: 46
2006-04-19
#1

Windows Update - Click to Enable

After the last windows update all java and flash require me to "click to enable" the java/flash object before i can use it.  I have seen work around for this problem with flash, but nothing for java.  I'm using ptviewer and each time i load a tour it requires this.  At the moment there's probably not a whole lot of people experiencing this, but as they do their windows update i'm sure i'll be getting some complaints.  Has anyone else experienced this, and have you found a workaround? Thanks in advance!
Alternate Text
Joined: 2002-06-12
Send Msg:
Posts: 2234
2006-04-19
#2

26April2006 CODE fixes for PTVIEWER,  QTVR and FLASH -Tested

SEE PINNED Thread in Forum


/s/
Dave
Forum Moderator for
EasyPano - Panoweaver
Pano2VR


Visit 360texas.com
Alternate Text
Joined: 2004-04-14
Send Msg:
Posts: 382
2006-04-19
#3
Cool!

Thanks smooth. I've found some workarounds on the web but they were a bit clunkier.

r,
eagle
Alternate Text
Joined: 2005-09-12
Send Msg:
Posts: 46
2006-04-19
#4
Perfect!  Thanks for the help... lucky for me most all my tours are generated from a database, so i'll only have to make this change once on the template.
Alternate Text
Joined: 2002-06-12
Send Msg:
Posts: 2234
2006-04-19
#5

OH.. by the way.. my name is Dave not Smooth.

Dave


/s/
Dave
Forum Moderator for
EasyPano - Panoweaver
Pano2VR


Visit 360texas.com
Alternate Text
Joined: 2002-06-12
Send Msg:
Posts: 2234
2006-04-23
#6

Comment Removed

UPDATE: 26April2006 -> SEE Pinned Thread


/s/
Dave
Forum Moderator for
EasyPano - Panoweaver
Pano2VR


Visit 360texas.com
Alternate Text
Joined: 2002-05-23
Send Msg:
Posts: 122
2006-04-23
#7

thanks DAVE..this has been a big help!

I remember seeing your post tipping us off on this issue a few months ago..glad to see there is a fix.


Alternate Text
Joined: 2002-06-12
Send Msg:
Posts: 2234
2006-04-23
#8

Comment Removed

UPDATE: 26April2006 -> SEE Pinned Thread

 


/s/
Dave
Forum Moderator for
EasyPano - Panoweaver
Pano2VR


Visit 360texas.com
Alternate Text
Joined: 2003-01-04
Send Msg:
Posts: 750
2006-04-24
#9

hi smooth...umm i mean dave  lol :P

so if you have hundred of tours, you have to go to each tour and add

the repair js script?

meaning, how is this affecting old tours and new tours?

thanks - i've been out of the loop for a whileeeeeee

 


Alternate Text
Joined: 2002-06-12
Send Msg:
Posts: 2234
2006-04-24
#10

Comment Removed

UPDATE: 26April2006 -> SEE Pinned Thread


/s/
Dave
Forum Moderator for
EasyPano - Panoweaver
Pano2VR


Visit 360texas.com
Alternate Text
Joined: 2005-11-21
Send Msg:
Posts: 33
2006-04-26
#11
I never been anti-microsoft, but things like this do piss me off a bit :(

Thanks for the fix Dave, I will give it a shot. But I also need the flashfix.

Adavis2, you mentioned you found a workaround for flash. Can you post a link for me? Tnx in advance.
www.360photo.nl